PANTONE CMYK GUIDE COATED & UNCOATED GP5101C


Art. nr.: 0000103309

€ 171,12 € 154,01
Excl. BTW p/st.
€ 186,35 incl. BTW
Aantal:


Online op voorraadkrachtige en geavanceerde PMS kleurenwaaier

Ontdek eindeloze mogelijkheden voor kleurexpressie met onze krachtige PMS Kleurenwaaier.

  1. Georganiseerd in Chromatische Volgorde: Deze waaier is zorgvuldig georganiseerd in chromatische volgorde, zodat je gemakkelijk kunt bladeren en de gewenste kleur kunt selecteren. Dit bespaart je kostbare tijd en maakt het hele proces moeiteloos.
  2. CMYK tintwaarden in G7-gekalibreerde CRPC-ruimtes: Onze gids bevat CMYK-tintwaarden die gekalibreerd zijn volgens de G7-normen. Dit betekent dat de tinten nauw overeenkomen met de kleurweergave wanneer ze worden geprint onder G7-omstandigheden. Geen gedoe meer met het uitvoeren van spotkleuren op de pers om de gewenste CMYK-kleuren te verkrijgen.
  3. Perfect voor Drukwerk: Pantone gebruikt textielgewicht papier dat voldoet aan populaire printspecificaties. Dit zorgt ervoor dat je de kleuren precies kunt matchen zoals je dat wilt.
  4. Uitgebreide Set: De PMS Kleurenwaaiers wordt geleverd met een kleurenindex en een verlichtingsevaluatietool. Dit helpt je om kleuren op de juiste manier te beoordelen en de perfecte keuze te maken.
  5. Bio-vriendelijk en ISO-gecertificeerd: Ze drukken de waaiers met bio-vriendelijke inkten die ISO-gecertificeerd zijn. Zo zorgen ze niet alleen voor de beste kleurresultaten, maar ook voor het milieu.

 

Met onze PMS Kleurengids geniet je van de volgende voordelen:

  • Uitgebreid Kleurenspectrum: Ontdek maar liefst 2.868 CMYK-kleuren, 700 meer dan andere PMS-waaiers! Met 1.879 unieke gecoate kleuren en 1.653 unieke ongecoate kleuren, waarvan geen enkele Pantone-spotkleur een verschil heeft van minder dan 2.0 Delta E 2000.

  • Perfect voor Drukwerk: Of je nu typografie, logo's, randen, achtergronden of andere grafische elementen in CMYK wilt afdrukken, de waaier zijn ideaal voor het visualiseren, communiceren en beheersen van kleuren.

  • Geschikt voor Professionals: Of je nu een drukker, merkbeheerder of ontwerper bent, de PMS kleurenwaaier is jouw onmisbare hulpmiddel. Met de waaiers kun je jouw creatieve visie tot leven brengen.

  • Vernieuwende Kleuren: Voor kleinere merkcampagnes waar frisse, minder gebruikelijke kleuren gewenst zijn, bieden de waaiers de perfecte oplossing. Verbaas jouw klanten met opvallende en unieke kleurkeuzes.

  • Compatibiliteit met digitale workflows: De waaiers zijn volledig compatibel met moderne digitale workflows. Je kunt naadloos werken met de nieuwste technologieën en je ontwerpproces optimaliseren. Art. nr.: 0000103309
Merk Pantone
EAN 9781590655801