PANTONE COLOR BRIDGE GUIDE COATED GG6103B


Art. nr.: 0000103401

€ 210,46 € 189,41
Excl. BTW p/st.
€ 229,19 incl. BTW
Aantal:


Online op voorraadPantone Color Bridge Guide - Breng Kleur tot Leven met Digitale Perfectie!

vergelijk, kies en creëer met zekerheid

Wil jij de kracht van kleur in jouw ontwerpen maximaliseren? Zoek niet verder! De Pantone Color Bridge Guide Coated is jouw ultieme kleurenwaaier voor grafisch, merk- en verpakkingsontwerp, waar CMYK-procesdruk vereist is. Met deze geavanceerde handheld waaier ben jij de meester van kleurprecisie!

Belangrijkste Kenmerken:

  1. Compacte waaier voor eenvoudig gebruik voor op kantoor en onderweg.
  2. Gedrukt op het meest gebruikte gecoated papier met een gewicht van 100 lb (148 gsm), voor duurzaamheid en optimale weergave.
  3. De Verlichtingsindicator-pagina toont je precies wanneer de lichtomstandigheden ideaal zijn voor kleurevaluatie - geen giswerk meer!

Levendige Kleuren - Verbluffend Resultaat:

Laat je inspireren door onze uitgebreide kleurencollectie! Deze bijgewerkte gids bevat 2.359 prachtige kleuren, waaronder 224 nieuwe, trend- en marktrelevante grafische kleuren. Hiermee ben je altijd verzekerd van de meest up-to-date kleurenschema's voor jouw creatieve ontwerpen!

  • Elke kleur wordt weergegeven met CMYK, HTML en RGB waarden voor naadloze integratie in jouw ontwerpworkflow.
  • Kleuren zijn gerangschikt in een chromatische volgorde, waarbij de nieuwste kleuren vooraan in de gids te vinden zijn.
  • De handige index achterin de gids geeft je het numerieke overzicht van elke kleur, zodat je moeiteloos kunt navigeren.

De Perfecte Gids voor Jouw Creatieve Reis:

Deze waaier is nauwkeurig afgestemd op de CRPC6 en CRPC3 persreferenties voor gecoat papier, zodat je altijd de beste resultaten bereikt. Maar dat is nog niet alles! De Pantone Color Bridge Guide is de enige gids die CMYK, HTML en RGB waarden biedt voor Pantone Spot-kleuren in digitale ontwerpen. Zo behoud je consistentie van fysieke kleuren naar digitale perfectie!

Laat Je Ontwerpen Sprankelen - Maak Gebruik van de Kracht van Kleur:

Ben je klaar om jouw creativiteit naar nieuwe hoogten te tillen? Ontdek de ongekende mogelijkheden van Pantone Connect for Adobe Creative Cloud! Breng jouw fysieke Pantone-kleuren eenvoudig naar jouw digitale workflow via Adobe Creative Cloud (InDesign, Photoshop en Illustrator). Laat je inspiratie stromen en maak ontwerpen die het hart veroveren! (deze software is niet inbegrepen bij deze waaier en dient apart te worden aangeschaft)

Maak je ontwerpen onvergetelijk met de Pantone Color Bridge Guide Coated- Bestel nu!Art. nr.: 0000103401
Merk Pantone
EAN 0000103401
Soort Kleurenwaaier / Guide
Kleurtype CMYK
Toepassing Packaging
Toepassing Digital Printing
Toepassing Digital / On screen
Soort bedrukking Coated
Categorie Graphics