PANTONE PASTELS & NEONS CHIPS COATED & UNCOATED GG1504B


Art. nr.: 0000103306

€ 225,21 € 202,69
Excl. BTW p/st.
€ 245,26 incl. BTW

Dit product is op dit moment niet beschikbaar.

Wil je geïnformeerd worden over de beschikbaarheid?


Breid je kleuren uit met de betoverende wereld van Pantone® Pastel- en Neonkleuren. Met deze unieke collectie van 154 zachte pastelkleuren en 56 levendige neonkleuren tilt jouw ontwerpen naar een geheel nieuw niveau. Voeg een vleugje persoonlijkheid toe aan je verpakkingen, logo's, drukwerk en marketingmateriaal. Je creaties zullen stralen als nooit tevoren!

 

Ontdek de Magie van Kleur

Laat uw verbeelding de vrije loop terwijl u door de pagina's van dit prachtige Pantone® Pastel- en Neon Chip-boek bladert. Elk detail is met zorg samengesteld om je te voorzien van de meest inspirerende kleurencombinaties. Geperforeerde steunkleurchips op zowel gecoat als ongecoat papier bieden u de mogelijkheid om uw ideeën eenvoudig te delen, te vergelijken en te beoordelen.

 

Maak Indruk met je Creaties

Met de handige desktopset met drie ringbanden en de bijgeleverde Paper Chip Saver kunt u uw chips gemakkelijk organiseren en bewaren. Elk van de zeven Pantone®-kleuren op elke pagina wordt vertegenwoordigd door zes afzonderlijke chips van 1,2 x 0,8 inch. Zo kunt u uw kleurenselectie tot in de kleinste details perfectioneren.

 

Een Wereld van Mogelijkheden

Dankzij de 154 pastelkleuren en 56 neonkleuren, gerangschikt in chromatisch formaat, is je creatieve spectrum grenzeloos. De verwijderbare chips zijn voorzien van een driezijdige kleuruitloop, waardoor u eenvoudig kleurencombinaties kunt vergelijken en evalueren. Met de handige index aan de voorkant van het boek vindt u razendsnel de numerieke locatie van elke kleur.

 

Verrijk Uw Ontwerpervaring

Dit boek is je ultieme partner bij het ontwikkelen van paletten, moodboards, concepten en kleurspecificaties. Het breidt en vormt een aanvulling op uw bestaande steunkleurenpalet in het Pantone® Solid Chips Book. En als uw creatieve avontuur voortduurt en uw kleuren op beginnen te raken, kunt je vervangende chippagina's apart aanschaffen. Art. nr.: 0000103306
Merk Pantone
EAN 9781590655771