PANTONE SOLID GUIDE SET GP1605B


Art. nr.: 0000103390

€ 386,50 € 347,85
Excl. BTW p/st.
€ 420,90 incl. BTW
Aantal:


Online op voorraadOntdek de wereld van kleur met de Pantone Solid Guide Set

Breng je creativiteit naar nieuwe hoogten en geef kleur aan je ontwerpen met de Pantone Solid Guide Set. Deze bundel bevat vier draagbare, handige waaiers die de volledige collectie van Pantone spot- en speciale kleuren omvatten, namelijk Formula Guide (Coated & Uncoated), Pastels & Neons Guide, and Metallics Guide. Met een rijke variëteit aan 2.390 traditionele spotkleuren, 655 metallics, 154 pastels en 56 neons, vind je zeker de perfecte tint die jouw ontwerpen tot leven brengt.

 

Makkelijk Kleur Evalueren met Licht Indicator Pagina's

Met de Pantone Spot Color Fan Guide Bundle hoef je je nooit meer zorgen te maken over het beoordelen van kleuren onder ongeschikte lichtomstandigheden. Dankzij de speciale lichtindicatorpagina's weet je altijd wanneer de omstandigheden optimaal zijn voor kleurevaluatie. Zo kun je met vertrouwen kleurkeuzes maken en je ontwerpen naar een hoger niveau tillen.

 

Een Efficiënte Kleurorganisatie

De kleuren in deze gidsen zijn op een chromatische manier gerangschikt, waardoor je moeiteloos door de uitgebreide collectie kunt bladeren. De 224 nieuwe kleuren zijn prominent weergegeven aan het begin van de Formula Guides. Met een handige index aan het einde van elke waaier vind je snel de numerieke locatie van elke kleur, waardoor je efficiënt kunt werken en kostbare tijd bespaart.

 

Meer dan alleen Kleur

Deze Pantone Solid Guide Set is jouw ultieme tool voor logo's, branding, verpakkingen en kleurspecificatie. Of je nu werkt aan print- of digitale projecten, deze bundel biedt de meest nauwkeurige methoden om de gewenste kleuren te realiseren. Vertrouw op de bijgevoegde inktsamenstellingen om de perfecte kleurconsistentie te bereiken en jouw ontwerpen tot leven te brengen.

 

Breng Kleur tot Leven, Digitaal!

Ontdek de naadloze integratie van fysieke Pantone-kleuren in je digitale workflow met Pantone Connect for Adobe Creative Cloud. Door gebruik te maken van populaire Adobe-software zoals InDesign, Photoshop en Illustrator, kun je jouw ontwerpen verrijken met de levendige Pantone-kleuren die je kent en waar je van houdt. Duik in een wereld van oneindige creatieve mogelijkheden en laat je inspiratie de vrije loop. (deze software zit niet in deze set en dient apart te worden aangeschaft)

Wacht niet langer! Ontdek de oneindige wereld van kleur met de Pantone Solid Guide Set en laat je ontwerpen stralen als nooit tevoren. Bestel vandaag nog en ervaar het verschil dat nauwkeurigheid en kwaliteit maken!Art. nr.: 0000103390
Merk Pantone
EAN 9781590655689